Ürünler

Haberler

Ana Sayfa > Ürünler > Füme & Marine > Somon Pastırma

Leröy Somon Pastırma

 
Üretim Detayı Fileto edilmiş somon balığı eti, kılçık ve derisi alınarak tuzlanır ve tütsülenir. Çeşitli baharatlarla hazırlanan çemen filetonun üzerine sürülerek kurulmaya bırakılır. Çemeni üzerinden alındıktan sonra dilimlenen somon pastırma vakum ambalajlara konularak satışa sunulur.
Ambalaj Sabit ağırlıklı, 110 g
Değişken ağırlıklı, > 500 g
Raf Ömrü

Taze 0ºC / +4ºC’de 45 gün
Donuk -18ºC’de 12 ay

Koli Ağırlığı 110 g Sabit ağırlıklı; 22 kg
>500 g Değişken ağırlıklı; ≈ 15 kg
Koli Ambalajı Beyaz karton kutu, markalı
Etiket Bilgileri SOMON FÜME PASTIRMA
İçindekiler
Muhafaza derecesi
Besin Değerleri (100 g)
Üretim Parti No.
Üretim izin tarih ve no.
Üretim Tarihi / Son Kullanma Tarihi
Net Ağırlık

Ürün Kataloğumuz için tıklayın