Ana Sayfa > Ürünler > Füme & Marine > Somon Pastırma
Leröy Somon Pastırma
Üretim Detayı | Fileto edilmiş somon balığı eti, kılçık ve derisi alınarak tuzlanır ve tütsülenir. Çeşitli baharatlarla hazırlanan çemen filetonun üzerine sürülerek kurulmaya bırakılır. Çemeni üzerinden alındıktan sonra dilimlenen somon pastırma vakum ambalajlara konularak satışa sunulur. | ||
---|---|---|---|
Ambalaj | Sabit ağırlıklı, 110 g Değişken ağırlıklı, > 500 g |
||
Raf Ömrü |
Taze 0ºC / +4ºC’de 45 gün |
||
Koli Ağırlığı | 110 g Sabit ağırlıklı; 22 kg >500 g Değişken ağırlıklı; ≈ 15 kg |
||
Koli Ambalajı | Beyaz karton kutu, markalı | ||
Etiket Bilgileri | SOMON FÜME PASTIRMA İçindekiler Muhafaza derecesi Besin Değerleri (100 g) Üretim Parti No. Üretim izin tarih ve no. Üretim Tarihi / Son Kullanma Tarihi Net Ağırlık |